Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Magazin     | 08.06.2018. 11:21 |

Marko Bošnjak u Makedoniji nastupa na manifestaciji 'Druženje s prijateljima'

FENA Internet

PROZOR/RAMA, 8. lipnja (FENA) - Na poziv Veleposlanstva BiH u Makedoniji i veleposlanice Lepe Babić, Marko Bošnjak nastupit će ovog vikenda u Skoplju u sklopu glazbenog programa kojeg Veleposlanstvo priprema u okviru manifestacije 'Druženje s prijateljima', a koji se održava u Makedonskoj operi i baletu.

Pored Marka u glazbenom djelu programa nastupit će dio poznatog Makedonskog dječjeg zbora 'Zlatno Slavejče', zatim Levante Guitar Duo, te skupina 'Divanhana'.

Inače, Marku je ovo treći nastup u glavnom gradu Makedonije i ujedno prigoda da sretne brojne poznanike i prijatelje iz zbora 'Zlatno Slavejče', s kojima je već nekoliko puta nastupao u Makedoniji, ali i u Zagrebu kada su zajedno bili u gostima poznatom Hrvatskom zboru 'Klinci s Ribnjaka'.

Uz Veleposlanstvo BiH u Makedoniji, Marka će ugostiti i direktor najpoznatijeg Makedonskog festivala 'Zlatno Slavejče' Boban Josifofski, koji je posebno zaslužan za prijateljstvo Marka i članova zbora 'Zlatno Slavejče', te poznati glazbenik iz Skoplja Aleksandar Mitevski koji je autor pjesme i spota za pjesmu 'Nije deca Ta' s kojom je Marko nastupio prije dvije godine na Festivalu Zlatno Slavejče.

Inače, pjesmom 'Nije deca ta' koju će zajedno izvesti Marko i dio zbora 'Zlatno Slavejče', započet će bogat kulturno zabavni program manifestacije 'Druženje s prijateljima'.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Krišto: Budućnost naše regije ovisi primarno o našoj spremnosti da nastavimo suradnju

Uspostavljena direktna aviolinija između Skoplja i Sarajeva, letovi tri puta sedmično

Reprezentativka BiH Lana Galijašević nastupa na 'ISU Junior Grand Prix' u Istanbulu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'