Sport     | 07.06.2018. 12:35 |

Sportsko-edukativno druženje učenika HNŽ-a i ZDŽ-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 7. lipnja (FENA) – Sportsko-edukativno druženje učenika Hercegovačko-neretvanske i Zeničko-dobojske županije, u sklopu programa ''Socijalizacija sa pravom i prevencija maloljetničke delikvencije u Bosni i Hercegovini'', održat će se petak, 8. lipnja, u IV. Osnovnoj školi u Mostaru, s početkom u 11 sati. 

Cilj je druženja razmjena stečenih iskustava i vještina naučenih tijekom implementacije programa "Socijalizacije s pravom".

Tijekom jednodnevne razmjene, predviđeno je da se učenici iz Hercegovačko-neretvanske i Zeničko-dobojske županije upoznaju i druže kroz sportske aktivnosti.

Projekt se implementira u razdoblju od siječnja 2017. do studenog 2018. godine u Zeničko-dobojskoj i Hercegovačko-neretvanskoj županiji uz punu suradnju relevantnih državnih dužnosnika, škola i policije.

PH International, američka nevladina organizacija osnovana 1985. godine koja teži ka svijetu u kojem pojedinci i zajednice surađuju i preko granica u rješavanju izazova i pronalaženju rješenja utemeljenih na razumijevanju kultura, dobio je grant sredstva od Vlade SAD-a (Odjel za međunarodne narkotike i provođenje zakona (Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs -INL )  za podršku Programu socijalizacije s pravom i prevenciji maloljetničke delikvencije u Bosni i Hercegovini.

Ovaj grant će omogućiti realizaciju dvogodišnjeg pilot programa u Federaciji Bosne i Hercegovine, koji je osmišljen kako bi pomogao akterima u Federaciji BiH u jačanju vladavine prava i smanjenju maloljetničke delikvencije u BiH.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Goraždu održana Policijska akademija za mlade

Bevanda: Ako bar jednu osobu odvratimo od pakla droge, mi smo uspjeli (VIDEO)

Prezentiran rad Programa socijalizacija s pravom i prevencija delinkvencije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo