Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 05.06.2018. 14:11 |

U Mostaru veliko međunarodno natjecanje u body buildingu i fitnessu

FENA

MOSTAR, 5. lipnja (FENA) - Veliko međunarodno natjecanje u body buildingu i fitnessu - Balkan Open Pro-Amateur 2018. bit će upriličeno u subotu, 9. lipnja, u Mostaru, a okupit će natjecatelje iz cijeloga svijeta. 

Organizatori natjecanja su ogranak međunarodne NABBA i WFF federacije, Body building klub Mostar, Sportski savez Grada Mostara i Grad Mostar.

Tim povodom danas je u Mostaru upriličena konferencija za novinare tijekom koje se nazočnima obratio predsjednik NABBA WFF federacije u BiH Elvedin Škaljić koji je istaknuo kako je riječ o internacionalnom natjecanju kakvo do sada nije održano u Bosni i Hercegovini, a na kojemu će nastupiti najmanje 100 natjecatelja iz nekoliko zemalja svijeta, s tim da se samo iz Turske očekuje dolazak minimalno 50 natjecatelja.

Po njegovim riječima, ovo je prvi put u BiH da će na jednom ovakvom natjecanju u body buildingu i srodnim disciplinama, biti dodijeljeno šest Pro card licenci, što je, kao je istaknuo, motiv više - vrhunskim natjecateljima iz cijelog svijeta.

Po riječima zamjenice predsjednika bh. ogranka međunarodne body building i fitness federacije NABBA WFF Elme Škaljić, veliki spektakl počinje u subotu u 10 sati na Starom most, odakle ulicama grada kreće veliki defile natjecatelja prema Hrvatskom domu 'Herceg Stjepan Kosača', u čijoj će velikoj sali natjecanje započeti u 13 sati.

Istaknula je kao su za, svojevrsno zagrijavanje za natjecateljski dio programa, organizatori pripremili pravu poslasticu – nadmetanje u dizanju specijaliziranih trening lopti od 70 kg.  

U konkurenciji na Mostar Balkan Open Pro-Amateur natjecanju, bit će i body building, fitness, sport, bikini, te drugi modeli iz sličnih disciplina.

Škaljić je dodala kako će natjecanje u body buildingu i fitnessu biti održano u petnaestak kategorija.

- Nadamo se kako će ovo biti jedna velika manifestacija, manifestacija koja će se pamtiti, a natjecatelji koji će biti na pozornici pokazat će zbog čeka se trude i zbog čega se pripremaju godinama – kazao je predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ukrajinski gradonačelnici u BiH uče o poslijeratnoj obnovi gradova (VIDEO)

Obilježavanje Svjetskog dana intelektualnog vlasništva u petak u Mostaru

Iz kladionice u Mostaru ukradena kasa s novcem

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta