Bosna i Hercegovina     | 04.06.2018. 10:20 |

Ministarstvo HBŽ-a pozvalo građane na odgovorno ponašanje prema prirodi

FENA Saopćenje

LIVNO, 4. lipnja (FENA) – U povodu Svjetskog dana zaštite okoliša koji se obilježava 5. lipnja, Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije (HBŽ) pozvalo je građane na odgovorno ponašanje prema prirodi i njezinim resursima.

 - Milijarde ljudi na svijetu, a pogotovo oni koji žive u ruralnim područjima, itekako su svjesni svoje ovisnosti o prirodi, izvorima vode, plodnom tlu i ostalim dobrobitima kojima nam priroda omogućuje život. Čuvajmo bioraznolikost, čuvajmo tlo, čistoću naših voda i zraka. Resursi naše planete su ograničeni, a mi svojim odgovornim ponašanjem možemo doprinijeti da stvorimo potrebnu ravnotežu između potreba čovječanstva i mogućnosti koje nam Zemlja pruža - stoji u priopćenju županijskoga Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša.

Ministarstvo podsjeća kako kroz svoje aktivnosti kao što su uklanjanje divljih deponija, sufinanciranja ekoloških udruga i projekata zaštite okoliša ukazuje na važnost zaštite prirode i okoliša.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije