Bosna i Hercegovina     | 31.05.2018. 17:14 |

Čavara posjetio obitelj Pavić u Tuzli

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 31.  svibnja (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je obitelj Pavić koja je nastanjena u naselju Šićki Brod u Tuzli i kojoj je, kroz humanitarnu akciju Hrvatskog narodnog sabora BiH, Večernjeg lista i Franjevačkog samostana Tuzla "Darujmo im dom", obnovljena obiteljska kuća, priopćeno je u četvrtak iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

U sklopu ovog humanitarnog projekta koji je imao za cilj prikupljanje novaca za izgradnju novih kuća za tri obitelji čije su kuće stradale u poplavama 2014. godine, održana je i humanitarna nogometna utakmica u Vitezu u kojoj je sudjelovao predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.

"S posebnom radošću mogu vidjeti radost vrijedne i radišne obitelji Pavić da su dobili krov nad glavom. Svi smo, na neki način, skeptični kad se rade humanitarne akcije, u smislu idu li prikupljena sredstva u prave svrhe, kome su namijenjena i sl. Međutim, ovo je jedna potvrda da treba što više prikazivati ovakvih primjera, jer moramo biti bolji ljudi, moramo biti solidarni te onima koji su u stvarnoj potrebi trebamo pomoći na maksimalno moguć način", kazao je Čavara.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Čavara posjetio crkvu i Papinski hrvatski zavod sv. Jeronima u Rimu

Veleposlanik SAD-a u BiH u službenom posjetu Brčko distriktu

Bradara posjetila Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo