Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 30.05.2018. 13:19 |

Uhićena dva Crnogorca zbog krijumčarenja ljudi

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 30. svibnja (FENA) - Službenici Jedinice granične policije Trebinje u utorak, 29. svibnja, na području Bileće spriječili su krijumčarenje osobe s područja Kosova koja se pješice kretala iz Bosne i Hercegovine u pravcu Crne Gore.

Operativnim radom došlo se do saznanja da se u vezu s krijumčarenjem dovode B. K. (1965.) i M. Š. (1979.), državljani Crne Gore, koji su nađeni i kontrolirani u Audiju, crnogorskih nacionalnih oznaka, u graničnom pojasu na području Bileće.

Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva BiH uhićeni su zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo 'krijumčarenje ljudi'. Vozilo i drugi dokazni materijali privremeno su oduzeti. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju, priopćeno je iz Granične policije BiH.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Sastanak ravnatelja Granične policije BiH sa šefom Odjela za vladavinu prava EU u BiH

Ravnatelj Granične policije BiH u studijskom posjetu Španjolskoj

Pripadnici GPBiH spriječili krijumčarenje 27 migranata

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu