Magazin     | 29.05.2018. 12:39 |

Još mjesec dana do šestog izdanja Mostar Summer Festa

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 29. svibnja (FENA) - Ovogodišnje izdanje Mostar Summer Festa, šesto po redu, održat će se 29. i 30. lipnja, u prostoru industrijske zone Mostarskog sajma.

Organizatori najavljuju uzbudljiva dva dana i nastup dvadeset pet izvođača na dva stagea.

Na glavnom stageu posjetitelje će zabavljati, među ostalim, Prljavo kazalište, Let 3, Tram 11, Urban & 4, Letu štuke, Bad Copy, dok je e-MOtion stage rezerviran za ljubitelje elektronske glazbe, a nastupit će Nipplepeople, DJ Dejan Miličević, GRAMOPHONEDzIE, Kristijan Molnar.

- Naš cilj je predstaviti poznata i manje poznata domaća i regionalna glazbena imena. Namjera je Mostar visoko pozicionirati na festivalskoj mapi regiji, ojačati domaći glazbeni sektor, promovirati urbanu kulturu i doprinijeti procvatu kulture, turizma i ekonomije u Mostaru - kazao je na konferenciji za novinare direktor Mostar Summer Festa Niki Radić.

Po riječima voditeljice PR-a službe Mostar Summer Festa Ane Ćavar, od svog prvog izdanja 2013. godine festival je kontinuirano rastao, a u proteklih pet godina više od stotinu izvođača zabavljalo je 20.000 posjetitelja.

Kako bi privukli što više gostiju iz svih krajeva Bosne i Hercegovine organizatori su ove godine osmislili housing program, u okviru kojega se nude vikend paketi za posjetitelje s osiguranim prijevozom, smještajem, festivalskom ulaznicom, kao i posjetom turističkim atrakcijama u Mostaru i okolici.

Detaljne informacije i novosti vezane za festival mogu se pronaći na službenim internetskim stranicama www.mostarsummerfest.com.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Mostar Summer Fest ponovo okuplja najaktualnija imena domaće i regionalne glazbene scene

Završen Mostar Summer Fest, posjetilo ga više od 10.000 ljudi

Otvoren Mostar Summer Fest 2023

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!