Sport     | 27.05.2018. 13:07 |

Dječja olimpijada u Kiseljaku oduševila stotine mališana

FENA Saopćenje

KISELJAK, 27. svibnja (FENA) - Djeca su jučer doslovno okupirala središte Kiseljaka i cijeli dan svojim smijehom, pjesmama i navijanjem razveseljavala dobar dio grada. Naime, stotine njih odazvalo se pozivu na Dječju olimpijadu 2018. koja je u organizaciji udruge Arka i Općine Kiseljak po drugi put održana u toj općini, priopćili su u nedjelju organizatori.

Riječ je o cjelodnevnom sportskom natjecanju za osnovnoškolce na kojemu je nastupilo svih devet škola koje djeluju na području općine Kiseljak. 

Sve su škole imale svoje predstavnike u disciplinama sprint, nogomet za dječake i djevojčice, skok udalj, bacanje lopte i potezanje konopca, dok je za njihove kolege, ali i svu drugu djecu posjetitelje priređen bogat program i zabava, od raznih maskota, igara i mini golfa do pravljenja balona i kreativnih radionica.

Male olimpijce tijekom dana zagrijavao je fitnes trener Nenad Barić, a pobjednicima u svim kategorijama dodijeljene su i medalje. 

Po riječima organizatora, bilo je teško odrediti koja je škola najuspješnija jer su svi natjecatelji dali sve od sebe, a natjecanje je proteklo u pravom sportskom duhu.

 Olimpijadu je paljenjem olimpijske baklje otvorio nogometaš Marin Galić, a projekt su ove godine, uz ostale, podržali Federalno ministarstvo kulture i sporta i Federalno ministarstvo zdravstva.

Pod geslom "Djeca olimpijci, roditelji darivatelji " u suradnji s Crvenim križem održana je i akcija darivanja krvi.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Otvorena manifestacija 'Božićna priča by Sky Cola' u Kiseljaku

U subotu u Kiseljaku '80 godina od ZAVNOBIH-a'

U prometnoj nesreći kod Kiseljaka poginula pješakinja

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom