Bosna i Hercegovina     | 25.05.2018. 22:33 |

Studenti ekonomskih fakulteta u Mostaru održali info dane

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. svibnja (FENA) - U prostorijama Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru u srijedu je održan prvi, a danas na Ekonomskom fakultetu Univerziteta "Džemal Bijedić" i drugi Info dan na kojima su studenti tih fakulteta koji sudjeluju u natjecanju u izradi marketing kampanje finansiranoj od strane Europske Unije, svoje kolege i sve posjetitelje upoznali s kampanjom, porukama i njezinom svrhom.

Također su prezentirali rezultate istraživanja o  neformalnom obrazovanju te upoznali svoje kolege s nekim od prilika koje im se nude.

Ovo je samo jedna od aktivnosti koju realiziraju ovi studenti u okviru kampanje "Ja BiH upalio svjetlo, a ti?". 

Podsjećamo, studenti su na svojim službenim stranicama postavili novi video snimljen u sklopu kampanje. Radi se o "Vanrednim vijestima", u kojima se ponovno javila njihova voditeljica koja je priopćila kako je u javnost procurila informacija da su svi radnici zaposleni na nezakonit način u BiH dali ostavke.

Ovim "Vanrednim vijestima" studenti su željeli aktualizirati probleme ovakvog zapošljavanja u BiH, te ovaj veoma ozbiljan problem u kojem vide svojevrsnu kočnicu za napredak svoje zemlje, javnosti prezentirati na duhovit i potpuno drugačiji način.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Studenti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru posjetili Tužiteljstvo BiH

U Tomislavgradu potpisani ugovori o dodjeli stipendija za 67 studenta

U Federaciji BiH broj upisanih studenata manji za 6,1 posto, diplomiranih za 10,6 posto

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta