Sport     | 25.05.2018. 17:47 |

U Kiseljaku otvoren turnir 'Sarajevski kiseljak open 2018'

FENA Marija Augustinovic

KISELJAK, 25. svibnja (FENA) - U Kiseljaku je danas otvoren 19. međunarodni teniski turnir "Sarajevski kiseljak open" na kojem će do 3. lipnja sudjelovati oko stotinu tenisača iz cijeloga svijeta.

Turnir je otvorio načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak koji je kazao kako je ova sportska manifestacija postala brend općine.

- Općina Kiseljak u svim segmentima društva teži izvrsnosti što potvrđuje i ovaj turnir koji je svake godine sve bolji i bolji - istaknuo je.

Općina Kiseljak je, uz Teniski klub "Elliptic", i ove godine organizator turnira, čiji ukupni nagradni fond iznosi 15.000 dolara te se igra pod okriljem Međunarodne teniske asocijacije i boduje za ATP ljestvicu.

- Svi tehnički uvjeti, kao i financijska konstrukcija, su završeni i sve pretpostavke za još jedno uspješno izdanje turnira su ispunjeni - kazao je direktor Turnira Robert Biletić, istaknuvši infrastrukturna ulaganja oko terena zahvaljujući kojima publika sada ima bolji pregled svih terena, kao i veći broj sjedećih mjesta.

Turnir se održava pod pokroviteljstvom člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića, a podržali su ga i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidija Bradara, Federalno ministarstvo zdravstva, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Federalno ministarstvo financija, Ministarstvo obrazovanja znanosti, kulture i sporta SBŽ-a.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Danas počinje teniski turnir Foča Open

Džumhur poražen na startu Challenger turnira u Splitu

Fatić poražen u šesnaestini finala Challenger turnira u Splitu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'