Stranačke aktivnosti     | 23.05.2018. 14:27 |

Saopštenje za medije Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić sastao se danas u Centrali stranke sa Robertom Benjaminom, direktorom za centralnu i istočnu Evropu Nacionalnog demokratskog instituta (NDI). Tokom razgovora istaknuta je spremnost za saradnju između ove važne američke organizacije i Nezavisnog bloka kao novog političkog projekta koji želi drugačiji pristup u politici i u naš politički život inkorporirati istinske demokratske vrijednosti. Gospodin Benjamin izrazio je zadovoljstvo da se Nezavisni blok etablirao kao politička organizacija koja želi promjene, bolji standard za građane i demokratske vrijednosti. 

''Gospodina Benjamina poznajem dugo i naša saradnja je bila uvijek usmjerena na edukaciju mladih političara, na izgradnju demokratskih kapaciteta i usmjerenje ka evro-atlantskim integracijama kao našem strateškom interesu. Drago mi je da smo dogovorili da će Nezavisni blok i NDI sarađivati u budućnosti upravo na edukacijskim projektima, koji će itekako koristiti našim mladim članovima, a članstvo Nezavisnog bloka čini preko 70% mladih ljudi, koji su uglavnom po prvi puta članovi jedne političke stranke'', izjavio je Senad Šepić nakon sastanka.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!