Bosna i Hercegovina     | 23.05.2018. 10:03 |

Kod Travničana pronađeno pola kilograma speeda

FENA Saopćenje

TRAVNIK, 23. svibnja (FENA) - Koristeći informacije dobivene provedbom akcija na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga u proteklih mjesec dana, službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBŽ-a ponovo su zaplijenili određenu količinu opojne droge, priopćeno je u srijedu na internetskim stranicama MUP-a SBŽ-a. 

Naime, nakon što je pribavljena naredba za pretres Općinskog suda Travnik, u jednom od gradskih naselja u Travniku izvršen je pretres stana u kojem je zatečena i lišena slobode osoba A.S. iz Travnika. Tom prilikom zaplijenjeno je gotovo pola kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga speed i određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, zatim novac koji potiče od prodaje droge, vaga za precizno mjerenje narkotika, tzv. drobilica kao i plinski pištolj s pripadajućom municijom.

Pomoć u realizaciji ovih aktivnosti službenicima Sektora kriminalističke policije pružili su pripadnici Jedinice za specijalističku podršku.

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom, nastavljaju se aktivnosti na dokumentiranju i procesuiranju navedenog kaznenog djela.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

PUZ: Pritvoren 27-godišnjak s 300.000 tableta iz kojih se može dobiti droga

Crna Gora: Uhićena direktorica Agencije za sprječavanje korupcije?

Napao žene na splitskoj Rivi, policija ga uhitila

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana