Bosna i Hercegovina     | 22.05.2018. 09:00 |

Suljkanović čestitao Dan policije TK

FENA Saopćenje

TUZLA, 22. maja (FENA) - Premijer Tuzlanskog kantona Jakub Suljkanović uputio je čestitku u povodu 22. maja – Dana policije TK.

-Svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona upućujem iskrene čestitke u povodu 22. maja – Dana policije Tuzlanskog kantona. Ovaj dan obilježavamo u svjetlu izuzetnih rezultata koje postiže policija našeg kantona, pred kojom su svakodnevno zadaće koje zahtijevaju iznad svega odgovornost i profesionalnost. Spremnost pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova da odgovore na sve te izazove građanima Tuzlanskog kantona svima nama ulijevaju povjerenje - naveo je Suljkanović.

Izrazio je uvjerenje da će i u narednom periodu, i pored brojnih poteškoća s kojima se susreću na privatnom i profesionalnom planu, vodilja pripadnika policije TK biti profesionalnost i predanost ovom važnom i časnom poslu, a sve u cilju većeg stepena sigurnosti građana, kao glavnog preduslova za privredni, kulturni i uopće društveni prosperitet, saopćeno je iz Vlade TK.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

U Livnu svečano obilježen Dan policije

Obilježen Dan policije MUP-a Županije Posavske

Tuzlanski kanton - Svim osnovcima osigurani besplatni udžbenici

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana