FENA biznis     | 16.05.2018. 11:29 |

Addiko beskontaktna mirisna kartica u ponudi Addiko Bank ad banja Luka

FENA Saopćenje

Poštovani,

Addiko mirisna beskontaktna kartica je od danas i u ponudi Addiko Bank ad Banja Luka. Nadam se da ćete ovu informaciju objaviti u vašem mediju.
Unaprijed hvala. 

Klijenti  Addiko Bank a.d. Banja Luka od danas su u prilici ugovoriti Addiko Debit MasterCard®, prvu Addiko beskontaktnu debitnu karticu, koja osim beskontaktne tehnologije plaćanja ima i poseban dizajn.  Addiko Debit Mastercard® ima još jednu, zaista jedinstvenu inovaciju sa stilom – naime, kartica ima miris jagode.   

„Nastojimo našim klijentima ponuditi nešto više i drugačije, prateći digitalne, ali i druge trendove. Ovaj put se radi o jedinstvenom kartičnom proizvodu za plaćanje sa stilom koji je vertikalnog dizajna, što je jedinstven slučaj na prostoru regiona. Takođe, klijenti tokom kupovine uživaju i u mirisu, obzirom da je Addiko Debit MasterCard ®jedina kartica koja miriše", istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka. 

"Plaćanje ovom karticom na internetu je znatno sigurnije, obzirom da imamo implementiranu Addiko sigurnu kupovinu zasnovanu na MasterCard SecureCodu", naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.  

Ovo je prva kartica iz MasterCard porodice koja je u ponudi Addiko Bank ad Banja Luka. Svi novi klijenti će dobiti po otvaranju tekućeg računa ovu novu karticu, a postojećim klijentima će, u skladu sa planiranom dinamikom, biti bez naknade zamijenjene postojeće kartice, novom Addiko Debit MasterCard®.


Emir Jildizlar
Menadžer korporativnih komunikacija
Corporate communication manager

Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Obilježen dan štednje u Addiko Bank Sarajevo

Jasmin Spahić imenovan za novog predsjednika Uprave Addiko Bank Sarajevo

Završen drugi ciklus programa Addiko Bank Sarajevo i Deloitte BH

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana