Sport     | 11.05.2018. 14:57 |

Ljujić: Finale s Igokeom kruna odlične sezone

FENA Saopćenje

MOSTAR, 11. svibnja (FENA) - Momčad Zrinjskog u subotu igra povijesno finale prvenstva BiH u kojem dočekuju aktualne prvake, momčad Igokee.

Na konferenciji za novinare uoči sutrašnje utakmice sportski direktor HKK Zrinjski Vedran Filipović zahvalio je publici koja je u srijedu "nosila" svoje ljubimce do pobjede nad Sparsima.

- Nadam da će publika i sutra napuniti dvoranu i da će nam dati podršku da probamo napraviti još jedan podvig ove sezone. U utakmici s Igokeom nema nekih nepoznanica, sastali smo se već dva puta ove sezone u Ligi za prvaka - kazao je Filipović.

Dodao je kako dvije pobjede Zrinjskog nad Igokeom u Ligi za prvaka ne znače puno.

- U finalu kreće sve ispočetka i igrači su spremni, svi su zdravi. Malo smo umorni od posljednje utakmice, iscrpljeni fizički i emotivno, ali igrači i stručni stožer dati će sve od sebe da ovu utakmicu što bolje iznesemo i probamo pobijediti Igokeu u prvoj utakmici - istaknuo je.

Centar Zrinjskog Marko Ljujić kazao je kako finale protiv Igokee dolazi kao kruna sezone i nagrada "Plemićima".

- Igoeka je imala tri dana više od nas da se spreme za to finale, ali to i nije neka pretjerana prednost jer smo mi navikli čitavu sezonu igrati u ritmu srijeda subota. Iako smo ih dobili dva puta u ligi 6, to ništa ne mora značiti. U finalu se sve zaboravlja i počinje od nule. Velika stvar je što smo izborili domaći teren u prvoj utakmici. Pozvao bih sve navijače da napune dvoranu i da bude atmosfera ista kao protiv Sparsa - kazao je Ljujić.

Dodao je kako je Zrinjski ulaskom u finale ispunio cilj i plasirao se u ABA 2 ligu.

- Cilj je ispunjen, izborena je ABA liga 2 i olakšanje je veliko. Sada u finalu idemo da napravimo što svi želimo i očekujemo te imamo velike šanse, a to ćemo pokazati na terenu - istaknuo je Ljujić.

Utakmica HKK Zrinjski - KK Igokea igra se u subotu od 20:15 sati.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Proširuje se ABA liga

Igokea deklasirala Mladost u posljednjem meču prvog kola Lige 6

NBA - Golden State savladao Dallas za petu uzastopnu pobjedu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'