Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 11.05.2018. 12:43 |

Musemić: Protiv Zrinjskog očekujem otvorenu utakmicu

FENA

SARAJEVO, 11. maja (FENA) - Fudbaleri Sarajeva će u okviru devetog kola Lige za prvaka u nedjelju dočekati ekipu Zrinjskog na Koševu.

'Bordo' klub je trećeplasirana ekipa i naredne sezone će igrati u Evropi, dok je Zrinjski već osigurao titulu prvaka BiH.

Trener Sarajeva Husref Musemić istaknuo je danas na pres-konferenciji da očekuje otvorenu utakmicu sa puno golova.

- Želimo biti treći i moramo pobijediti. Dolazi prvak države, ne znamo u kakvom sastavu, utakmicu dočekuju rasterećeno. Mi smo se podigli u posljednje vrijeme - rekao je Musemić.

Kada je u pitanju igrački kadar, šef struke Sarajeva je naveo da će se Crepulja danas operisati i neće biti konkurent za utakmicu, a osim njega pod znakom pitanja je i Almir Bekić. Ističe da je atmosfera u ekipi dobra i da u dobrom raspoloženju dočekuju prvaka države.

- Olakšavajuća je okolnost da su oni već riješili prvenstvo. Ne znam u kakvom će sastavu doći, međutim igrači koji dobiju šansu željet će da se dokažu treneru - poručio je.

Utakmica između Sarajeva i Zrinjskog igra se u nedjelju od 17.00 sati na Koševu.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Istraga protiv Mancinija zbog mahanja zastavom Lazija sa štakorom

Sarajevo i Igman remizirali na Koševu

Preminuo legendarni njemački fudbaler Andreas Brehme

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'