Magazin     | 08.05.2018. 11:16 |

Muškarci iz BiH usred Berlina okrenuli čak 12 janjaca na ražnju

FENA Ivana Banovic

BERLIN, 8. svibnja (FENA) - Neobičan prizor dočekao je u nedjelju sve posjetitelje parka Friedrichshain u Berlinu, a morali su reagirati i policija i vatrogasci.

Naime, skupina muškaraca u gradskom parku veselo je pekla janjce usred Berlina, a na improviziranim ražnjevima okretalo se čak 12 janjaca, piše Jutarnji list.

- Imali su i akumulatore, ugljen je bio rasut po tlu, a kad smo ih pitali zašto to rade kazali su kako slave Uskrs, kao i svake godine - napisali su berlinski policajci na svojoj službenoj Facebook stranici te potvrdili da je riječ o skupini muškaraca iz Bosne i Hercegovine.

No, veselo društvo iz BiH ipak je moralo razmontirati improvizirane ražnje, a dobili su i strogo upozorenje vatrogasaca.

Policija nije prijavila nikakve incidente, te ističu kako su gril-majstori 'pokazali dobru suradnju', no svejedno su im uzeli podatke i napisali izvješće uredu za javni red u Friedrichshain-Kreuzberg, dijelu grada u kojem se 'grillparty' odigravao. Kako ured nedjeljom ne radi, veselo društvo iz BiH sada čeka hoće li ih se i novčano kazniti.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Turistička zajednica HNŽ-a na najvećem turističkom sajmu ITB u Berlinu

Na sajmu turizma u Berlinu predstavljene turističke atrakcije Mostara

Više od 300 uhapšenih u Berlinu u novogodišnjoj noći

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo