Bosna i Hercegovina     | 27.04.2018. 11:45 |

Dani otvorenih vrata Banke matičnih ćelija Future Health

FENA Alma Zukanović

SARAJEVO, 27. aprila (FENA) - Banka matičnih ćelija Future Health u Sarajevu je organizirala "Dane otvorenih vrata" za sve zainteresirane posjetitelje koje će detaljnije uputiti u mogućnosti pohrane matičnih ćelija te prednosti ulaganja u budućnost zdravlja djeteta i cijele porodice.

- Budućim roditeljima i svi zaintersiranima, želimo približiti važnost pohrane matičnih ćelija, kao i njihove upotrebe za liječenje raznih oboljenja - kazala je Feni predstavnica Future Healtha Lejla Mujanović.

Naglasila je da će tokom Dana otvorenih vrata biti predstavljena i proljetna akcija s popustom od 300 eura na pohranu koja je u toku.

Pozvala je sve posjetitelje da im se danas i sutra pridruže i dobiju informacije iz prve ruke o pohrani matičnih ćelija, kao i da dobiju odgovore na sva moguća pitanja i nedoumice.

Future Health, banka za pohranu matičnih ćelija koja djeluje i na području Bosne i Hercegovine, jedna je od najakreditovanijih institucija za pohranu matičnih ćelija u svijetu.

Future Health je privatna porodična biobanka (banka krvi) specijalizirana za obradu i pohranjivanje krvi i tkiva pupčanika koja pohranjuje uzorke matičnih ćelija u Švicarskoj i Velikoj Britaniji. Sa više od 150.000 uzoraka iz više od 75 različitih zemalja, potvrđuje da je uzorak procesiran i pohranjen u iskusnoj banci od povjerenja.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Future Health - U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija

Promo

Telemach fondacija i ETF Sarajevo: Prijavite se na GOOD HACKathon i osvojite vrijedne nagrade

Kompaniji Mtel uručeno priznanje za najveću ostvarenu dobit u BiH

U m:tel ponudi iPhone 16