Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Kultura     | 25.04.2018. 08:52 |

Promocija romana 'Trganje' Almina Kaplana

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. travnja (FENA) - Promocija romana 'Trganje' Almina Kaplana bit će upriličena u četvrtak, 26. travnja, u 19:30 sati, u Omladinskom kulturnom centru Abrašević.

Na promociji će uz autora sudjelovati književnici Srđan Gavrilović i Adnan Žetica.

Roman Trganje objavila je izdavačka kuća Synopsis i za kratko vrijeme privukao je veliku pažnju kritičara prije svega zahvaljujući izuzetnom stilu pripovijedanja i temama koje su posve neobične i uveliko nadilaze uobičajenu književnu produkciju u Bosni i Hercegovini, ali i regiji.

Zbog toga je Miljenko Jergović za Kaplana rekao da je nesumnjiv dobitak svome čitatelju te da je pisac ''neke druge Hercegovine... Tih i precizan pisac, jedan od onih koji su istodobno i kovačevskog i kiševskog roda, toliko tih da su ga rado i spremno prečuli i previdjeli, pa ga onda nisu ni čitali. Za Almina Kaplana to, međutim, nije ni važno. On je pisac koji neće ovisiti od interesa publike, od telala i od telalbaša, koji će, prolazeći čaršijom, oglašavati tko je ove godine naš najbolji književnik", priopćili su organizatori.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana