FENA biznis

FK Sarajevo i FK Željezničar sa projektima za investitore na SBF 2018

Saopćenje, Foto/Mccann Sarajevo

Međunarodna poslovno-investicijska konferencija Sarajevo Business Forum (SBF) povezuje investitore i poslovne ljude iz Bosne i Hercegovine, regionia i cijelog svijeta. Svoje projekte investitorima na 9. Sarajevo Business Forumu 2018 kandidirali su i fudbalski klubovi "Sarajevo" i "Željezničar".

Inače, oba sarajevska kluba su odnedavno i punopravni članovi BBI VIP Business Cluba koji djeluje u okviru Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo kao poslovni klub privrednika i poduzetnika, koji domaćim i stranim poslovnim subjektima (fizičkim i pravnim licima, privrednim komorama, udruženjima, asocijacijama i sl.), a prevashodno klijentima BBI d.d., pruža mogućnost poslovnog okupljanja, uspostavu poslovnih kontakata i saradnje, realizaciju konkretnih poslova, privlačenje stranih investicija i podsticanje izvoza roba i usluga iz Bosne i Hercegovine, s ciljem jačanja bh. privrede i njenom povezivanju sa drugim privredama, te izgradnji poslovnih odnosa širom svijeta. Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo je višegodišnji ponosni sponzor i partner oba sarajevska premijerligaša.

Vrijedi istaći da će se o sportu i investicijama u sport govoriti drugog dana Sarajevo Business Foruma, 26. aprila u Hotelu Hills gdje će biti održan okrugli stol na temu "Diaspora, Sports, Arts, Culture & Creative Industry – Transforming Emotions into Investments“. Detaljan program i agenda 9. Sarajevo Business Foruma (SBF) 2018 dostupna je na www.sarajevobusinessforum.com/agenda. Prijave i registracije za učešće na Sarajevo Business Forumu otvorene su do 23. aprila, a obavljaju se putem web stranice VIDEO

Kratki video prilog dostupan je na VIDEO o posjeti fudbalera prvog tima i omladinskih pogona, kao i predstavnika FK Sarajevo i FK Željezničar BBI banci.

 

 ALENA KULENOVIC-DELIC | PR MANAGER


T +387 33 267 110
F +387 33 267 121

McCann Sarajevo
Zmaja od Bosne 74

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.