Bosna i Hercegovina     | 06.04.2018. 13:02 |

MUP HBŽ-a provodi istragu nad više osoba povezanih s provalnim krađama

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 6. travnja (FENA) - Djelatnici kriminalističke policije PU Tomislavgrad trenutno provode krim obradu nad više osoba s područja Mostara i Prozor/Rame koji se dovode u vezu s provalnim krađama na području Tomislavgrada.

Kako je za Fenu kazano iz Ureda glasnogovornika MUP-a Hercegbosanske županije, u desetak provalnih krađa počinjenim u zadnjih godinu dana počinitelji su otuđivali novac  i robu veće materijalne vrijednosti oštetivši pri tom vlasnike više prodajnih kioska, trgovačkih radnji i obiteljskih kuća na području tomislavgradske općine te benzinske crpke u Šujici.

Također, u tijeku je operativna kriminalistička radnja djelatnika PU Tomislavgrada i MUP-a Hercegbosanske županije na utvrđivanju provale u uredske prostorije benzinske pumpe BTG u mjestu Kolo, Tomislavgrad, iz koje je otuđena za sada neutvrđena količina novca.

Tom prilikom nepoznati počinitelj ili više njih su 3. travnja u tijeku noći iz spomenutih prostorija otuđili sef s novcem i udaljili se u nepoznatom pravcu.

Rano jutros, oko 1: 45 sati, prilikom izvršenja kaznenog djela provalne krađe na kiosku u Kupresu, djelatnici PP Kupres na licu mjesta su uhitili tri od četiri osobe koje su lišene slobode i nalaze se u prostorijama kupreške policije.

Četvrta osoba je, kažu, pobjegla ali im je poznat njen identitet te je nad svima njima zavedena kriminalistička obrada.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta