Ekonomija     | 06.04.2018. 10:08 |

Prijave za učešće na 9. Sarajevo Business Forumu još uvijek otvorene

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. aprila (FENA) - Registracije za učešće na 9. poslovno-investicijskoj konferenciji Sarajevo Business Forum 2018. (SBF), koja će pod motom "Jedan region, jedna ekonomija" biti održana u Sarajevu 25. i 26. aprila, još uvijek su otvorene.

Organizatori navode da će na SBF-u učestvovati predstavnici institucija iz regiona, privrednih komora i kompanija, odnosno predstavnici biznisa iz državnog i privatnog sektora, te je dvodnevna konferencija izuzetna prilika za kreiranje direktnih kontakata zahvaljujući kojima su, u okviru ranijih susreta na SBF-u, pokrenute brojne uspješne poslovne priče.

Predsjednik Uprave BBI banke Amer Bukvić istakao je da Sarajevo Business Forum povezuje investitore i poslovne ljude iz cijelog svijeta sa biznismenima i kreatorima projekata iz zemalja regiona jugoistočne Evrope.

- Pozivamo vas da prijavite učešće na vodećoj investicijskoj konferenciji ovog dijela svijeta, upoznate prednosti rastućeg tržišta i prepoznate potencijale ulaganja u postojeće biznise ili potencijale u pokretanju novih projekata - rekao je Bukvić.

Registracije za učešće na SBF-u otvorene su 10 dana do održavanja Foruma, a obavljaju se putem web stranice SBF-a: www.sarajevobusinessforum.com klikom na "registration/ participant registration“: http://sarajevobusinessforum.com/registration-participant.

Organizator SBF-a je Bosna Bank International (BBI) u saradnji s Islamskom razvojnom bankom (IDB), saopćeno je. 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Otvorena online registracija za 13. Sarajevo Business Forum

AJB DOC Press - Poziv autorima za prijave na treći AJD Industry Days

BBI Banka najavila 13. 'Sarajevo Business Forum' diplomatskom koru u BiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom