Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 05.04.2018. 11:55 |

FK Željezničar ozvaničio saradnju sa Ziraat Bank

FENA

SARAJEVO, 5. aprila (FENA) - Fudbalski klub Željezničar danas je ozvaničio saradnju sa Ziraat Bank i time nakon 11 godina dobio generalnog sponzora.

Predsjednik kluba Senad Misimović je kazao da FK Željezničar nastoji biti korespodentan sa velikim brendovima a Ziraat Bank prema njegovom mišljenju to jeste.

- Firma je prepoznala model rada našeg kluba i smatram da je generalno sponzorstvo održiv put da klub dijeli svoje znanje sa kompanijama. Želimo biti partner sa Ziraat Bank u mnogo širem polju. Poruka našim navijačima jeste da je jako lijepo razgovarati sa sponzorima kada ste prvi na tabeli - rekao je Misimović.

Dodao je da će igrači časno i pošteno nositi logo novog generalnog sponzora, te da sve što klub radi jeste pomoć sportskom segmentu.

Direktor Ziraat Bank u BiH Ali Riza Akbaš istaknuo je da je u našu zemlju došao 2012. godine i odmah uvidio historijsku povezanost.

- Od samog početka sam sa saradnicima razgovarao kako možemo pomoći ovoj zemlji kako sa ekonomskog tako i sa društvenog aspekta. Dobro poznajem fudbal i igrače koji su igrali i u BiH i u Turskoj. Ziraat Bank je vjerovala da treba dati doprinos bh. fudbalu. Tokom dvije godine imamo saradnju sa Željezničarom - rekao je Akbaš.

Kaže da je svjestan kvaliteta igrača koji nastupaju širom svijeta ali da i u BiH ima potencijala koji treba da podrže.

- Željezničar je jedan od najstarijih klubova u BiH, lider je i nama je bila želja da ih podržimo. Ja se iskreno nadam da će sponzorstvo biti korisno i dati vjetar u leđa te da u narednom periodu ostvari dobre rezultate. Mi se nadamo da će saradnja biti dugoročna - zaključio je Akbaš.

Direktor kluba Mirsad Šiljak uručio uručio je prigodan poklon direktoru Ziraat Bank u BiH.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Istraga protiv Mancinija zbog mahanja zastavom Lazija sa štakorom

Sarajevo i Igman remizirali na Koševu

Preminuo legendarni njemački fudbaler Andreas Brehme

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'