Ekonomija     | 28.03.2018. 15:31 |

U Bijeljni Poslovni forum menadžera

FENA Saopćenje

BIJELJINA, 28.marta (FENA) – Najznačajnija stvar koju kompanije i lokalne vlasti treba da urade je rad na edukaciji ljudi, bez obzira na to da li su to zaposleni, potrošači ili korisnici usluga, poruka je četvrtog Poslovnog foruma menadžera, koji je danas u Bijeljini okupio više od 400 učesnika iz privatnog i javnog sektora.

Poslovni Forum menadžera organizovao je Centar za edukaciju Pro Educa, pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina, s ciljem pružanja direktne podrške upravljačkom kadru kroz edukaciju, prezentaciju i promociju novih trendova i kretanja, te uvezivanje najsposobnijih menadžera i rukovodilaca iz Bosne i Hercegovine i regiona.

Predsjednik Organizacionog odbora Poslovnog foruma menadžera Predrag Jović je rekao da su privrednici žila kucavica ovog grada.

Na dvodnevnom formu učestvuju domaći i regionalni stručnjaci iz oblasti korporativnog upravljanja, menadžmenta, komunikacija, lobiranja, inovacija i ekonomije, ali i uspješni menadžeri iz javnog i privatnog sektora Bosne i Hercegovine i regiona, te predstavnici medija.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

VTK/STK BiH: Bh. kompanije spremne za ulazak u CBAM sustav

Članovi BUM-a djeluju zajedno na kreiranju prilika u biznis sektoru

Policija Bijeljine dostavila izvještaj nadležnom tužilaštvu protiv maloljetnika koji je vrijeđao Bošnjake

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta