Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Kultura     | 19.03.2018. 08:24 |

'Maslinova grana' Mostarskog teatra mladih u Banja Luci

FENA Saopćenje

MOSTAR, 19. ožujka (FENA) - Ansambl Mostarskog teatra mladih večeras će u Banja Luci, na otvaranju 8. aplauz festa, izvesti predstavu "Maslinova grana" koja na snažan i ironičan način govori o životu u podijeljenim zajednicama, ali i diže snažan glas protiv svih podjela.

Kako je priopćeno iz Mostarskog teatra mladih, nakon izvedbe u tamošnjem Domu omladine, zajedno s publikom i članovima Pozorišta mladih iz Banja Luke, koje je organizator festivala, bit će zasađeno drvo masline kao trajan simbol i poruka budućim generacijama da mladi Mostara i Banja Luke žele život u slobodi, miru i prijateljstvu.

Po povratku u Mostar, 20. ožujka, na Međunarodni dan teatra za mlade, u organizaciji Mostarskog teatra mladih i Centra za dramski odgoj započeti će MAT fest broj 8 Festival primijenjenog teatra. Tom prilikom publika će moći pogledati predstavu Maske.

Festival završava 27. ožujka predstavom "Pax Bosniensis". Prvog dana, kao i posljednjeg na Međunarodni dan teatra biće pročitane poruke i priopćeni laureati nagrada koje se tradicionalno tim povodom dodjeljuju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

"Staklena menažerija" na 31. Festivalu glumca

Bogat travanjski program u HNK Mostar

Premijera predstave 'Stepski vuk' HNK-a Mostar u četvrtak u Mostaru

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta