Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 16.03.2018. 13:26 |

Ragbijaši BiH sutra s Andorom

FENA

ZENICA, 16. marta (FENA) - U okviru Evropskog ragbi prvenstva 2017./2018. – 'Grupa 1 Jug', seniorska ragbi reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u Zenici biti domaćin reprezentaciji Andore.

U ovoj utakmici domaći ragbijaši priželjkuju prvu pobjedu u prvenstvu, jer su već poraženi u susretima s Maltom i Izraelom, dok će gosti pokušati napadačkom igrom da osvoje barem bod.

Selektor Ervin Mušinović za utakmicu s Andorom izvest će ekipu u sastavu: Bašić, Ajanović, Fetić, Kavazović, Suljić, Selimbegović, Oruč (kapiten), Turčinović, Kadić, Subašić, Spahić, Topčić, Glavaš, Hamzić, Bišić, Zadić, Pojskić, Kadrić, Kadić, Smajlović, Begić, Begović i Džamastagić.

Na prvenstvenoj tablici "Grupe 1 Jug" prva je Malta sa deset bodova, drugi je Izrael sa devet bodova, treća Hrvatska sa četiri, četvrta Andora sa jednim bodom i peta BiH bez bodova. U preostalim utakmicama do kraja prvenstva sutra još igraju Izrael - Malta, zatim 24. marta Malta - Andora, 28. aprila Hrvatska - Bosna i Hercegovina i 5. maja Andora - Hrvatska.

Utakmica Bosna i Hercegovina - Andora igra se na stadionu Kamberovića polje od 14 sati, glavni sudac je Serban Cristian iz Rumunije, a delegat utakmice Većeslav Holjevac iz Hrvatske.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Evropsko ragbi prvenstvo: Hrvatska - Bosna i Hercegovina 27:6

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'