Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 15.03.2018. 17:32 |

Weitzer dobio dozvolu i debitovat će protiv Viteza

FENA

TUZLA, 15. marta (FENA) – Nakon mjesec dana čekanja Riječanin Ivor Weitzer (30) dobio je sve potrebne dozvole čime je stekao pravo nastupa za tuzlansku Slobodu.

Informaciju je Feni potvrdio šef stručnog štaba Slavko Petrović, dodavši da je Weitzer dva dana odsustvovao s treninga, jer je išao u Hrvatsku po neophodne dokumente.

- Jučer je konačno dobio sve „papire“ i na raspolaganju je za utakmicu s Vitezom – izjavio je Petrović.

Weitzer je na Tušanj došao 12. februara, ali je procedira dobijanja radne i boravišne dozvole neočekivano dugo trajala. Sada će proširiti konkurenciju u timu Slobode na poziciji veznog igrača.

Inače, ovaj iskusni nogometaš nastupao je za veliki broj klubova u Hrvatskoj, Mađarskoj, Grčkoj i Albaniji, u BiH je nosio dres Širokog, a u Tuzlu je stigao iz uzbekistanske Bukhare.

Nažalost, problemi vezani za vizni režim razlog su što dozvolu nastupa za Slobodu još nije dobio Tanzanijac Thomas Ulimwenge, te će na debi u Petrovićevoj ekipi morati sačekati još neko vrijeme, rečeno je Feni.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Rumunski film 'Sloboda' režisera Tudora Giurgia donosi priču o pobuni protiv komunizma

Reporteri bez granica: Kina najveći zarobljivač novinara na svijetu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'