FENA biznis     | 15.03.2018. 15:36 |

BH Telecom i Play Station vas pozivaju na gaming vikend u Sarajevo City Centru!

FENA Saopćenje

U okviru navedenog gaming vikenda, u petak, 16.03.2018. sa početkom u 18 sati je planirano i druženje s medijima, te „gradski fudbalski derby“ između igrača FK Sarajeva i FK Željezničara, nakon čega će se nogometaši ovih klubova družiti sa djecom i mladima i potpisivati na majice koje je BH Telecom obezbijedio za navijače ovih klubova.

Play Station 4, najpopularnija gaming konzola s dodatnom opremom dostupna je odnedavno i u BH Telecomu. Uz postojeće usluge koje imaju korisnici BH Telecoma, obezbijedili smo kupovinu ove gaming konzole na rate, od 12 ili 24 mjeseca, bez kamata, uz mnoštvo dodatnih popusta na postojeće usluge BH Telecoma. Zainteresirani za kupovinu Play Station 4 i dodatne opreme mogu da se jave na bilo koje prodajno mjesto BH Telecoma, a isporuka konzole i opreme se vrši brzom poštom na njihovu kućnu adresu.

Tim povodom ćemo u okviru poslijepodnevnog eventa otvaranja gaming vikenda i druženja s medijima, s početkom u 18.00 sati upriličiti i „gradski fudbalski derby“ između igrača FK Sarajeva i FK Željezničara, nakon čega će se nogometaši ovih klubova družiti sa djecom i mladima i potpisivati na majice koje je BH Telecom obezbijedio za njihove fanove.

Skupa s našim partnerom, kompanijom Sancta Domenica iz Sarajeva, ovlaštenim uvoznikom i distributerom Sony kućanske elektronike, PlayStation igraćih konzola, pribora i igara, te gotovo svih vodećih izdavača igara (Electronic Arts, Ubisoft, Take2 Intreractive, Bethesda, Square Enix, Activison Blizzard itd.) za Bosnu i Hercegovinu, u predstojećem vikendu od 16. 03. do 18. 03. omogućili smo gaming vikend u prostorijama Sarajevo City Centra u prizemlju, u trajanju od 10 do 22 sati sva tri dana.

Istom prilikom, skupa s našim partnerom, želimo primjerom ukazati i na važnost društvene odgovornosti poslovnih subjekata na bh. tržištu. Zato smo odlučili da kantonalnoj javnoj ustanovi, Domu za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave u Sarajevu, doniramo jednu ovakvu konzolu za igranje u zajedničkim prostorijama, čime želimo ukazati na to da igra treba da bude i ostane sastavni dio života svakog djeteta u BiH.

#dobrepričenastavljamo

#bhtelecom

#playstation4

 

Renata Merzić, mr.sc.

Specijalist za promotivne projekte

Sektor za upravljanje promocijom

Direkcija za promociju, prodaju i podršku

ID RP

BH Telecom dd Sarajevo

f:   +387 33 256 477

m: +387 62 346 888

f:   +387 33 256 401

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Edu720 – jedinstvena online platforma za edukaciju zaposlenika

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo