FENA.BIZ

Okrugli sto BBI Banke i BBI VIP Business Cluba u Travniku

Saopćenje

BBI Banka i BBI VIP Business Club u Travniku: “ Kako povećati konkurentnost privrede regije Srednjobosanskog kantona ” 


Poštovani, 

Pozivamo Vas i predstavnike Vaše kompanije na okrugli stol na temu „Kako povećati konkurentnost privrede regije Srednjobosanskog kantona – internacionalizacija poslovanja, razvojne šanse, pronalazak investitora i otvaranje novih tržišta“ koji će se održati u četvrtak, 15.marta/ožujka 2018. godine od 13:00 do 15:00 sati u Restoranu - Tržni centar PROM-AR - Dolac – Travnik. 

Skup je namijenjen predstavnicima privrednog sektora i kompanijama sa šireg područja regije SBK. 

Cilj skupa je razmjena iskustava sa inostranih tržišta, definiranje prioritetnih sektora privrede za promociju prema inostranim partnerima, kao i pružanje ključnih smjernica izvoznicima i kompanijama. 

U sklopu skupa planirana je prezentacija mogućnosti podrške privrednicima sa šireg područja pomenute regije od strane Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo, informisanje o aktivnostima i benefitima članstva u BBI VIP Business Clubu koji djeluje u okviru BBI banke, predstavljanje mogućnosti prezentacije projekata i poslovnih prilika za saradnju sa potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima iz inostranstva i BiH na 9. Međunarodnoj poslovno-investicijskoj konferenciji Sarajevo Business Forum (SBF) 2018, kao i prezentacija nove on-line platforme za promociju kompanija, poslovnih projekata i dogovaranje poslovnih (B2B) sastanaka sa potencijalnim partnerima i saradnicima. 

Okrugli stol jedan je u nizu događaja u organizaciji BBI VIP Business Cluba i BBI banke, čiji cilj je jačanje cjelokupne bosanskohercegovačke privrede i konkurentnosti bh. proizvoda na inozemnim tržištima. 

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i svojim učešćem doprinijeti poboljšanju trenutnog stanja na tržištu.

(RSVP) Ljubazno Vas molimo da Vaš dolazak potvrdite najkasnije do srijede, 14.03.2018. godine do 15:00 sati putem telefona: (TRAVNIK) 030/547-032, (BUGOJNO) 030/260-022, (GORNJI VAKUF) 030/259-680, 033/275-519 ili putem e-maila: vip@bbi.ba. ‌
 
 


Amera Lučarević
Saradnik za komunikacije
Odjeljenje za marketing i komunikacije /Marketing and communications

Bosna Bank International d.d. Sarajevo
Trg djece Sarajeva bb, 71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel:
Fax:
Email: amera.lucarevic[at]bbi.ba
Web: www.bbi.ba
Facebook: www.facebook.com/bbibanka

 

BBI
ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.