Servisne informacije     | 09.03.2018. 13:50 |

U BiH sutra prijepodne sunčano, od sredine dana postepeno naoblačenje

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 9. marta (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će biti sunčanije prijepodne. Od sredine dana postepeno naoblačenje sa zapada. U poslijepodnevnim i večernjim satima lokalno može pasti malo kiše u Krajini, centralnim, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -2 i 2, a na jugu i sjeverozapadu zemlje do 6 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17 stepeni.

U Sarajevu će veći dio dana biti pretežno sunčano vrijeme. Naoblačenje u poslijepodnevnim satima. Jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 0, a najviša dnevna temperatura zraka oko 14 stepeni.

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo sunčano s malom do umjerenom naoblakom.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -4, Ivan-sedlo 8, Livno i Sokolac 10, Sarajevo 12, Široki Brijeg i Trebinje 13, Bugojno, Grude, Jajce i Srebrenica 14, Bihać, Gradačac i Sanski Most 15, Banja Luka, Bijeljina, Brčko, Mostar, Prijedor, Stolac, Tuzla, Zenica i Zvornik 16, Doboj i Neum 17 stepeni, saopćeno je iz Federalnig hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana