Bosna i Hercegovina     | 06.03.2018. 13:47 |

Članovi Odbora za žalbe građana PS BiH posjetili SIPA-u

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. marta (FENA) - Predsjedavajući Odbora za žalbe građana na rad policijskih službenika u policijskim tijelima BiH Vjekoslav Vuković i članica Odbora Aleksandra Martinović danas su se u prostorijama Državne agenciju za istrage i zaštitu (SIPA) sastali s direktorom SIPA-e Pericom Stanićem.

Posjeta SIPA-i je organizirana u okviru redovnih posjeta Odbora državnim policijskim agencijama. Učesnici sastanka su razgovarali o dosadašnjoj saradnji Odbora i SIPA-e, kao i o predmetima koje je Odbor za žalbe građana razmatrao u prethodnom izvještajnom periodu. 

Predsjedavajući Odbora, Vuković je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i istakao da i u narednom periodu od SIPA-e opravdano očekuje profesionalan i stručan pristup.

Direktor Stanić se zahvalio prisutnim članovima Odbora na profesionalnom obavljanju poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, te iskazao spremnost za nastavak uspješne saradnje i zajednički rad na ispunjenju zakonske uloge SIPA-e u službi građana BiH, saopćeno je iz SIPA-e.                                                                                                                                                                 

 

 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'