Najave     | 05.03.2018. 10:31 |

Radionica o suradnji RH i BiH kroz programe Europske teritorijalne suradnje

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. ožujka (FENA) - Centar za EU integracije i projekte Sveučilišta u Mostaru, u suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova Vlade Republike Hrvatske, organizira tromjesečni ciklus predavanja i radionica "Mogućnosti suradnje Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine kroz programe Europske teritorijalne suradnje''.

Dio je to aktivnosti u okviru programa prijenosa specifičnih znanja i iskustava hrvatskog pretpristupnog procesa EU, provedbom razvojnih projekata i jačanjem kapaciteta za euroatlantske integracije.

Prvi ciklus predavanja bit će održan 7. ožujka, u kampusu Sveučilišta u Mostaru, s početkom u 10 sati.

Predavanja će održati stručni predavači iz Ministarstva za regionalni razvoj i fondove Europske unije Republike Hrvatske (MRRFEU), Agencije za regionalni razvoj RH (ARRRH) i Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske (SDUHRH).

Program obuhvaća teme prezentacija o teritorijalnoj suradnji s fokusom na programe u kojima sudjeluje BiH (MRRFEU), Trilateralni program (ARR) i Partner search forum.

Predavanja su namijenjena predstavnicima županijskih institucija, državne uprave, jedinica lokalne i područne samouprave i poduzeća u njihovom vlasništvu te predstavnicima sveučilišnih jedinica, najavili su iz Sveučilišta u Mostar.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

'Mjera mora' predstavlja BiH na svjetskoj pozornici Venecijanskog bijenala (VIDEO)

Dan otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg

Završen SMART Campus Hackathon by SUMIT 2023.

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'