Bosna i Hercegovina     | 01.03.2018. 12:01 |

Livno: Održana svečana akademija u povodu Dana neovisnosti

FENA Mario Loncar

LIVNO, 1. ožujka (FENA) – U povodu obilježavanja 'Dana neovisnosti BiH', u organizaciji Bošnjačke zajednice kulture(BZK) 'Preporod' Livno, sinoć je u dvorani ove kulturne zajednice održana svečana akademija.

Među nazočnim uzvanicima iz političkog, kulturnog i vjerskog života Livna, Hercegbosanske županije i BiH, svečanu akademiji je svojom nazočnošću uveličao i predsjednik Matičnog odbora BZK 'Preporod' BiH prof.dr. Sanjin Kodrić.

- Prepuna sala BZK Preporoda je dokaz da se i danas njeguju tekovine referenduma koji je omogućio nezavisnost Bosne i Hercegovine. Želim se zahvaliti i čestitati svim sudionicima svečane akademije jer smo zaista uživali u programu - kazao je u izjavi za za Fenu predsjednik Općinskog vijeća Livno Sead Hadžijahić.

Inače, glazbeno scenski program priredili su sekcija livanjskog Preporoda, zbor polaznika mektebske nastave Medžisa IZ Livno i članovi Hrvatskog kulturno umjetničkog društva 'Dinara' .

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo