Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 28.02.2018. 10:01 |

Danas redovna i svečana sjednica Skupštine TK

FENA

TUZLA, 28. februara (FENA) - Skupština Tuzlanskog kantona danas razmatra prijedloge dopuna Zakona o novčanim podrškama u poljoprivredi i ruralnom razvoju ovog kantona te Zakona o reguliranju dospjelih a neuplaćenih obaveza po osnovu doprinosa za zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezaposlenosti rudnika uglja u TK.

Bit će razmatran i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pravobranilaštvu, kao i izmjene Zakona o socijalnoj zaštiti, zaštiti civilnih žrtava rata i zaštiti porodice s djecom.

Na dnevnom redu je i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uvjetima i postupku legalizacije bespravno izgrađenih građevina, te dopune Zakona o porezu na promet nepokretnosti i prava.

Također, poslanici će se, kako je predviđeno dnevnim redom, izjašnjavati i o Izvještaju o radu Kantonalne agencije za privatizaciju Tuzla za 2017. godinu.

Nakon redovne sjednice zakonodavnog tijela TK, bit će održana i svečana sjednica u povodu 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Prethodno je programom obilježavanja Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine predviđeno polaganje cvijeća na spomen-obilježjima na kompleksu Slana banja u Tuzli.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Skupština TK svečanom sjednicom obilježila Dan nezavisnosti BiH

Okončana hitna sjednica Skupštine TK, nije usvojen zaključak o ostavci ministra unutrašnjih poslova

Održana svečana sjednica Skupštine TK u povodu Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta