Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 27.02.2018. 15:54 |

Rektor Tomić susreo se s predsjednikom HAZU-a

FENA Saopćenje

ZAGREB, 27. veljače (FENA) - Predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti akademik Zvonko Kusić susreo se danas s rektorom Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoranom Tomićem koji mu je uručio plaketu u znak zahvalnosti za istaknuti doprinos razvoju Sveučilišta kroz istaknuti rad na znanstvenom, stručnom i nastavnom polju te na širenju ugleda mostarskog sveučilišta.

Rektor Tomić izvijestio je nazočne o radu Sveučilišta koje ima 12.000 studenata, od čega oko 2.000 iz Hrvatske, istaknuvši kako je cilj Sveučilišta da postane jedno od najkvalitetnijih i najpropulzivnijih sveučilišta u Bosni i Hercegovini.

Akademik Kusić dao je potporu rektoru Tomiću u njegovom radu te je dogovorena intenzivnija suradnja Sveučilišta u Mostaru s Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti, priopćeno je iz Ureda za informiranje Sveučilišta u Mostaru.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

'Mjera mora' predstavlja BiH na svjetskoj pozornici Venecijanskog bijenala (VIDEO)

Dan otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg

Završen SMART Campus Hackathon by SUMIT 2023.

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta