Bosna i Hercegovina     | 23.02.2018. 17:39 |

Zbog najave snijega izdane preporuke građanima HNŽ-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 23. veljače (FENA) – Zbog najava o pogoršanju vremenskih prilika i obilnijih snježnih padalina za predstojeći vikend i idući tjedan u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, svim pravnim i fizičkim osobama izdane su preporuke za hitno poduzimanje preventivnih mjera zaštite i spašavanja od snježnih padalina i niskih temperatura.

 Odsjek civilne zaštite Grada Mostara poziva sve građane da daju svoj doprinos u čišćenju snijega ispred svojih kuća i ulaza u zgrade te nogostupa pored škola.

 Građani i vlasnici poslovnih objekata pozvani su da u skladu s Odlukom o komunalnom redu pristupe sigurnom uklanjanju ledenica i snijega s krovova i nadstrešnica zgrada.

 Također, korisnici poslovnih zgrada trebaju pristupiti sigurnom uklanjanju snijega i ledenica s krovova i nadstrešnica zgrada koje koriste, upozoravaju iz Odsjeka civilne zaštite Grada Mostara.

 Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH za predstojeći vikend i idući tjedan u Hercegovačko-neretvanskoj županiji očekuje se pogoršanje vremenskih prilika koje će biti praćene obilnijim snježnim padalinama te padom temperature zraka. 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Iran upozorava Washington na posljedice ako intervenira nakon napada na Izrael

Sanchez: Izraelski rat u Gazi 'riskira destabilizaciju cijelog svijeta'

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta