Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Najave     | 22.02.2018. 11:15 |

Promocija knjige Vesne Šunjić 'Moja nedovršena priča'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 22. veljače (FENA) - Promocija knjige Vesne Šunjić "Moja nedovršena priča" bit će upriličena u Narodnom pozorištu Mostar, na Velikoj sceni, u utorak, 27. veljače, s početkom u 18 sati.

Vesna Šunjić u knjizi "Moja nedovršena priča" otkriva do sada nepoznato, iskreno i otvoreno piše o počecima modne konfekcije 'Zlatka Vuković', čiji je bila pokretač i direktor, o gradnji tvornica u Mostaru, Jablanici i Posušju, o počecima mode u bivšoj Jugoslaviji na koju je direktno utjecala, ali i o modi kao biznisu i važnom gospodarskom faktoru.

Za svoj je rad Šunjić je dobila brojna društvena priznanja, između ostalog i Majsku nagradu Privredne komore BiH 1977. godine, 27-julsku nagradu 1986. godine, "Zlatni paun" 1981. za najboljeg kreatora godine, nagradu "Zlatna pupa", nagradu Udruženja modnih radnika i Zagrebačkog velesajma.

U knjizi otkriva nepoznate detalje, opisuje društveno – političke prilike i najavljuje i novu knjigu o svojim moskovskim godinama, kamo iz Mostara odlazi 1988.

O knjizi će govoriti Nada Salom, Faruk Šehić, Minja Bojanić, Emil Karamatić i Goran Karanović.

Na promociji u Mostaru bit će i Ljiljana Perović, jedna od najpoznatijih manekenki 1970-ih i 1980-ih, koja će evocirati uspomene na doba velikih uspjeha i nagrada Vesne Šunjić, najavili su organizatori.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana