Sport     | 15.02.2018. 13:39 |

Vlašić pred završnicu Kupa: Bez pritiska protiv Igokee

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 15. veljače (FENA) - U petak i subotu igra se završnica Kupa BiH u košarci, a momčad Zrinjskog u polufinalu čeka Igokea, aktualni prvak i branitelj naslova osvajača Kupa.

- Neću reći ništa novo ako kažem da je Igokea favorit. Mi u susret ulazimo rasterećeno, motivirani, ali bez pritiska koji bi nam mogao biti smetnja. Nastojat ćemo pružiti što jači otpor kako bismo vidjeli gdje smo u ovom trenutku u odnosu na njih - kazao je trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić na konferenciji za novinare.

Dodao je da je Igokea ove sezone dosta mijenjala roster, no zadržala je kvalitetu.

- Iako u ABA ligi ne izgledaju tako dobro kao prethodnih sezona, dobivaju utakmice koje trebaju dobiti - kazao je Vlašić.

Osvrćući se na posljednju utakmicu u kojoj je Zrinjski poražen na Cetinju kod Lovćena u ABA 2 lige, Vlašić je kazao kako je u toj utakmica, po svemu sudeći, presudio umor njegovih igrača.

- U prethodnim utakmicama, od 25 do 40 minute pokazivali bismo fizičku dominantnost, no na Cetinju sedam zadnjih minuta potpuno smo stali i izgubili utakmici. Je li nas umor stigao ili je nešto drugo u pitanju to ćemo vidjeti u sljedećim utakmicama. Kako bilo da bilo, dobro će nam doći stanka sljedećeg tjedna koja slijedi zbog reprezentativnih obveza - zaključio je Vlašić.

Završnica Kupa BiH igra se u Kaknju. U polufinalnim susretima u petak sastaju se Kakanj - Student Igokea od 17 sati, te Zrinjski – Igokea od 19:30 sati.

Finale je na programu u subotu, u 17 sati.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Poznati parovi košarkaške Lige 6 za prvaka i Lige za opstanak

Košarkaši Mladosti posljednji učesnici Lige 6 za prvaka

Mladost savladala Spars i došla na korak do plasmana u Ligu 6

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom