Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 13.02.2018. 18:44 |

Luka Menalo potpisao ugovor s Dinamom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 13. februara (FENA) - Bosanskohercegovački nogometaš Luka Menalo službeno je potpisao ugovor sa zagrebačkim Dinamom na pet godina. 

Reprezentativac BiH, 21-godišnji lijevi krilni igrač, priključit će se 'modrima' na ljeto. Ove sezone za NK Široki Brijeg postigao je devet pogodaka u 22 nastupa, te je također prošlog mjeseca debitirao za reprezentaciju BiH u susretu protiv SAD-a. 

- Drago mi je što sam potpisao ugovor za Dinamo. To je velik korak i poticaj za moju karijeru i silno se veselim početku priprema za sljedeću sezonu i dolasku u Zagreb. Svjestan sam očekivanja kluba i navijača Dinama i mogu obećati kako ću dati sve od sebe da ih ispunim - izjavio je Menalo nakon potpisa ugovora, prenosi zvanična stranica Dinamo Zagreba. 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Velež osudio nasilje i kritizirao mostarskog gradonačelnika

U 26. kolu WWin lige strijelci najraspoloženiji u Tuzli, najveća posjeta na Grbavici

Zrinjski kritizirao medije: Frapantna razina neprofesionalnosti

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!