Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 10.02.2018. 14:35 |

Održane zeničke 'Maškare na otvorenom'

FENA

ZENICA, 10. februara (FENA) - Tradicionalna karnevalska manifestacija pod nazivom "Maškare na otvorenom" u organizaciji Katoličkog školskog centra "Sveti Pavao" održana je i ove zime u Zenici uz učešće većeg broja sugrađana i brojnih gostiju.

Vesela karnevalska povorka, u kojoj su s maskama prednjačili najmlađi, krenula je ispred Hrvatskog doma "Kralj Tomislav" u Zenici i prošetala svojom tradicionalnom trasom kroz središte grada do Trga Alije Izetbegovića, gdje su uz orkestar Limene glazbe "Lašva" iz Nove Bile, grupu mažoretkinja KŠC "Sveti Pavao" i pod kreativnim maskama igrali i svirali u ritmu karnevalskog ugođaja.

Ovogodišnja karnevalska manifestacija "Maškare na otvorenom" organizirana je pod motom "Dođi i budi što želiš", a iako zbog hladnog vremena nije imala veliki broj učesnika privukla je interesovanje sugrađana koji su se veselili još jednoj zeničkoj karnevalskoj zabavi.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Ambasador Johann Sattler u posjeti Zenici

Ambasador Johann Sattler sutra u posjeti Zenici

Održana i zenička projekcija dokumentarnog filma 'Grad radnika i arhitekata'

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana