Bosna i Hercegovina     | 09.02.2018. 10:15 |

Izvršena primopredaja četiri vatrogasna vozila u HNŽ-u

FENA Saopćenje

MOSTAR, 9. veljače (FENA) - Svečanom primopredajom novog vatrogasnog vozila Vatrogasnoj postrojbi općine Jablanica završena je primopredaja četiri višenamjenska vatrogasna vozila koje je Uprava za civilnu zaštitu i vatrogastvo u sklopu nastavaka procesa moderniziranja vatrogasnih vozila i opreme na području HNŽ-a dodijelila općinama Stolac, Čapljina, Jablanica i Konjic.

Tijekom predaje vozila, istaknuto je kako bez obzira na htijenje jedinica lokalne samouprave one same nisu u mogućnosti uspostaviti funkcionalan sustav zaštite koji bi zadovoljavao minimalne standarde, ne samo od požara, nego i od drugih nesreća u kojima su izravno ugroženi životi ljudi i imovina na njihovom području.

Ključeve novog vozila uručio je komandant Županijskog stožera CZ Ajdin Teletović, u čijoj je pratnji bio i ravnatelj Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo Eugen Ćubela. U ime Općine Jablanica vozilo je preuzeo načelnik te općine Salem Dedić.

Uručeno vatrogasno interventno vozilo će biti od velike koristi ne samo vatrogascima, kojima će svakako olakšati rad, nego i lokalnoj privredi i stanovnicima Jablanice i okolnih sela, nadajući se da će  požara i drugih nesreća ipak biti što manje, navedeno je iz Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ-a.

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

HNŽ: Poboljšanje sigurnost u prometu

CCI: HNŽ i dalje bez nadzora nad trošenjem javnog novca

Nova vozila hitne pomoći Domu zdravlja Glamoč

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo