Bosna i Hercegovina     | 08.02.2018. 11:23 |

Agenciji za privatizaciju HBŽ-a odobreno 240.000 maraka

FENA Saopćenje

LIVNO, 8. veljače (FENA) - Vlada Hercegbosanske županije (HBŽ) na sjednici u četvrtak usvojila je Odluku o odobravanju sredstava Agenciji za privatizaciju HBŽ-a za 2018. godinu u iznosu od 240.000 maraka u svrhu osiguranja redovitog poslovanja.

Sredstva iz Odluke transferirat će se iz proračuna Ministarstva gospodarstva HBŽ-a s ekonomskog konta Potpora neprofitnim organizacijama - Agencija za privatizaciju, priopćila je Vlada HBŽ-a.

Vlada je donijela i Odluku o subvencioniranju linija javnog prijevoza za 2018. godinu kojom se odobrava subvencioniranje troškova prijevoza putnika na cestovnim pravcima javnog prijevoza Drvar-Bosansko Grahovo-Livno u oba smjera i Glamoč-Livno u oba smjera od 50 posto redovite cijene prijevoza.

Sredstva za financiranje troškova prijevoza iz te odluke u iznosu od 36.000 maraka planirana su u županijskom proračunu za 2018. godinu u Ministarstvu gospodarstva na ekonomskom kodu "Ostale potpore-prijevoz".

Na sjednici je za vršitelja dužnosti tajnika Vlade HBŽ-a imenovana dipl. iur. Tatjana Čečura, i to najduže do okončanja natječajne procedure za izbor i imenovanje tajnika županijske vlade.

Usvojena je Odluka o davanju suglasnosti Upravnom vijeću Doma zdravlja Kupres za imenovanje dr. Ivice Čička za ravnatelja Doma zdravlja Kupres u trajanju od četiri godine.

Vlada je donijela i Odluku o usvajanju sveobuhvatnih odgovora na upitnik Europske komisije za Bosnu i Hercegovinu, navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Ministrica Novković-Pećanac posjetila Dom zdravlja u Drvaru

Vlada HBŽ-a izdvojila 62.625 KM za saniranje štete nastale u olujnom nevremenu u Drvaru

U Vladi HBŽ-a upriličen prijam za novu Miss Hrvatske Tomislavu Dukić

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo