Servisne informacije     | 07.02.2018. 13:34 |

U BiH sutra oblačno

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 7. februara (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje oblačno vrijeme. Prijepodne, slab snijeg se očekuje u Krajini. U ostalim dijelovima BiH povremeno slaba kiša. Na planinama slab snijeg. Poslijepodne i krajem dana, padavine će oslabiti, a do kraje dana postupno prestati. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini slabo do umjereno jugo.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na jugu BiH do 11 stupnjeva.

U Sarajevu će biti oblačno povremeno sa kišom. Tokom dana, postupan prestanak padavina. Jutarnja temperatura oko 2, a najviša dnevna oko 7 stupnjeva.

Danas je u BiH bilo oblačno vrijeme. U zapadnim, sjeverozapadnim i planinskim područjima sa snijegom, a u ostalim dijelovima sa povremenom kišom.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -3 stupnja, Bihać 1, Banja Luka 2, Sanski Most 3, Jajce 4, Doboj, Gradačac i Ivan-sedlo 5, Sokolac 6, Bugojno i Livno 7, Brčko 8, Zenica 9, Grude, Sarajevo, Široki Brijeg i Trebinje 10, Mostar, Neum i Srebrenica 12, Stolac i Tuzla 14, Zvornik 15 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Huawei na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru: Inovacije za inteligentniji svijet

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana