Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 05.02.2018. 14:32 |

Nogomet - Pripreme ženske 'U-16' selekcije protiču prema planu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 5. februara (FENA) - Nogometne 'U-16' reprezentativke BiH se već treći dan nalaze na zimskom kampu koji se održava u Trening centru NSBiH u Zenici.

Selektor Ilija Lucić pozvao je 32 igračice, ali jedna je bila spriječena da dođe na okupljanje.

- Uglavnom, radi se jako dobro, a poslužili su nas i vremenski uvjeti. Sve protiče prema planu i programu. Prvi dan smo radili uobičajena testiranja, juče dva treninga, danas smo upravo obavili jedan. Sutra ujutro će djevojčice između sebe odigrati i kontrolnu utakmicu s kojom se završava ovaj kamp - kazao je.

Osim treninga u saradnji sa Informativnim centrom za gluhe iz Sarajeva jučer je održan čas, gdje su reprezentativke imale priliku da se edukuju i upoznaju sa znakovnim jezikom, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

- Imamo jednu igračicu koja je gluhonijema, te je održan taj čas kako bismo pokušali još da joj se približimo. Osim toga, djevojke su imale što da nauče, a sve je proteklo u prijatnoj atmosferi -zaključio je Lucić.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Zrinjski domaćin Borcu u prvoj utakmici finala Kupa BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana