Bosna i Hercegovina     | 03.02.2018. 17:50 |

Asocijacija mladih SDA Sarajevo - Druženje i zahvalnice najzaslužnijima

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. februara (FENA) - Asocijacija mladih Stranke Demokratske akcije (SDA) Sarajevo prezentirala je Izvještaj o radu za 2017. godinu i Program rada za ovu godinu godini, a druženje je iskorišteno i za dodjelu zahvalnice i priznanja najzaslužnijim pojedincima i kolektivima.

Predsjednik AM SDA Sarajevo Adis Holjan istakao je da je Asocijacija mladih SDA Sarajevo u 2017. godini imala brojne aktivnosti, a s intenzivnim radom nastavlja i u 2018. godini posebno u  izbornoj kampanji.

- Istakao je da je već formiran Izborni štab za potrebe kampanje gdje bi Asocijacija mladih trebalo da bude glavni temelj i oslonac Stranke u svim aktivnostima - navodi Press AM SDA Sarajevo.                                                                                                                                                                        

Holjan je pohvalio rad i djelovanje općinskih vijećnika koji dolaze iz reda Asocijacije, s obzirom da je u 2017. godini podneseno niz inicijativa koje tretiraju omladinsku politiku.

Zahvalnice i priznanja za pružanje podrške u radu Asocijacije u 2017. godini dobili su prof. dr. Sebija Izetbegović, Bakira Hasečić, Mirza Čelik, Tarik Dautović i Mustafa Ibrahimi kao i AM SDA Hadžići.

Na tom skupu obratili su se i potpredsjednik AM SDA Sarajevo Haris Zahiragić, predsjednik AM SDA BiH Salko Zildžić i predsjednik KO SDA Sarajevo Asim Sarajlić, a upriličen je i prikladan muzički program.

U okviru omladinskog druženja organizirana je i humanitarna akcija za oboljelog dječaka Arslana.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta