Bosna i Hercegovina     | 01.02.2018. 14:24 |

Ostale odluke i zaključci sa sjednice Vlade FBiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 1. veljače (FENA) - Federalna vlada je na današnjoj sjednici u Mostaru utvrdila i u parlamentarnu proceduru po skraćenom postupku uputila tehnički dorađen tekst Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o visini stope zatezne kamate na javne prihode.

Vlada FBiH je dopunila Odluku o vrsti i performansama automata na sustavu automata na igre na sreću. Dopunom su obuhvaćene nove vrste automata za igre na sreću.

Dopunjena je i Odluka o privremenoj mjeri zabrane prometa trupaca, čime je omogućen slobodan promet trupcima između pravnih i fizičkih osoba sa sjedištem u Federaciji BiH i Brčko Distriktu BiH.

Dana je suglasnost na Odluku o izmjenama i dopunama Financijskog plana za studentske zajmove FBiH za 2017. godinu, koji je usvojio Upravni odbor Fonda.

Danas su prihvaćena izvješća o prošlogodišnjem radu Odbora državne službe za žalbe FBiH i Federalnog zavoda za programiranje razvoja te izvješće o radu u prošloj i Plan rada za 2018. godinu Ureda Vlade FBiH za europske integracije.

Usvojeno je Izvješće o radu Komisije za administrativna pitanja Vlade FBiH.

Federalna vlada prihvatila je i sedamnaesto tromjesečno izvješće o provedbi Projekta registracije nekretnina u FBiH.

Fond za zaštitu okoliša Federacije BiH Vlada FBiH je zadužila da pokrene aktivnosti s ciljem formiranja Informacijskog sustav za prirodu, njegovog uspostavljanja i razvoja do uspostave Federalnog zavoda za zaštitu prirode, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Sjednica Vlade FBiH danas u Sarajevu

Sutra u Sarajevu sjednica Vlade FBiH

Rusija traži novu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a o NATO-ovom bombardiranju SR Jugoslavije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo