Najave     | 28.01.2018. 12:39 |

Crnadak sutra na konferenciji u Rimu o borbi protiv antisemitizma

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. januara (FENA) - Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak, na poziv ministra vanjskih poslova i međunarodne suradnje Republike Italije Angelina Alfana, sudjelovat će 29. januara na Međunarodnoj konferenciji o odgovornosti država, institucija i pojedinaca u borbi protiv antisemitizma na području Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) u Rimu, najavljeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Ministar Crnadak obratit će se na plenarnoj sesiji na kojoj će sudjelovati i ministrica vanjskih poslova Austrije Karin Kneissl, ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić, ministar vanjskih poslova Makedonije Nikola Dimitrov, ministar vanjskih poslova i promocije trgovine Malte Carmelo Abela, ministar vanjskih poslova Crne Gore Srđan Darmanović, kao i tajnik za odnose s državama Svete Stolice Paul Richard Gallagher.

Na konferenciji će biti razmatrani okviri zajedničke predanosti za rješavanje svih oblika rasizma, ksenofobije, diskriminacije i netolerancije.

 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

U Sarajevu konferencija o razvoju sektora vodnih usluga u BiH

U Sarajevu u maju Prva konferencija nacionalnih manjina u BiH

MO i OSBiH domaćini NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta