Regija     | 26.01.2018. 14:10 |

Hrvatska: Zbog zurenja kroz prozor i pipkanja rublja zaradio kaznenu prijavu

FENA Agencije

OMIŠ, 26. siječnja (FENA) - Omiški policajci su zbog nametljivog ponašanja kazneno prijavili 35-godišnjaka koji je u dva navrata tijekom siječnja zurio kroz prozor jedne obiteljske kuće i dirao donje rublje koje se sušilo na dvorištu.

 Sve je to kod ukućana izazvalo strah i uznemirenost, izvijestila je omiška policija koja je u svom kratkom izvješću navela da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom za kojeg je utvrđeno da se nametljivo ponašao prema članovima jedne obitelji.

"Nakon što su 24. siječnja zaprimili prijavu policijski službenici su u četvrtak tijekom dana u službe prostorije doveli 35-godišnjaka protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu biti podneseno posebno izviješće kao dopuna zaprimljene kaznene prijave zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela nametljivo ponašanje", izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Iako ne otkrivaju detalje navode da je 35-godišnjak prijavljen zbog dva događaja od 8. i 11. siječnja kada je "tijekom noći obilazio oko obiteljske kuće, zagledavao se u unutrašnjost kuće te dirao donje rublje koje se nalazilo na sušilu u dvorištu", prenosi Hina. 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

RH će na samitu NATO-a upozoriti na hibridno djelovanje ruskih saveznika u susjedstvu

Hrvatski veleposlanik u Albaniji održat će predavanje studentima Filozofskog fakulteta SUM-a

Dodik podnio krivičnu prijavu Republičkom tužilaštvu protiv tužioca Tužilaštva BiH Nedima Ćosića

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'