Bosna i Hercegovina     | 26.01.2018. 14:13 |

Vlada HBŽ-a ovlastila ministra Mihaljevića za potpisivnaje kolektivnog ugovora

FENA Saopćenje

LIVNO, 26. siječnja (FENA) - Vlada Hercegbosanske županije (HBŽ), na sjednici u petak, ovlastila je županijskog ministra unutarnjih poslova Darinka Mihaljevića da zajedno s predstavnicima Sindikata djelatnika MUP-a HBŽ-a potpiše novi kolektivni ugovor.

Razmatrana je i informacija o pregovorima s predstavnicima Sindikata medicinskih sestara i tehničara HBŽ-a i predstavnicima Sindikata pomoćnih djelatnika u zdravstvu.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti za razrješenje ravnatelja Gimnazije Marka Marulića iz Tomislavgrada Ante Kutleše i Odluku o davanju suglasnosti za imenovanje profesora tjelesne i zdravstvene kulture Ante Kutleše za ravnatelja Gimnazije Marka Marulića na mandatno razdoblje od 4 godine, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

Vlada je, također, donijela Odluku o davanju suglasnosti za razrješenje ravnatelja Srednje ekonomske škole iz Livna Miroslava Ćurića i Odluku o davanju suglasnosti za imenovanje profesora geografije Miroslava Ćurića za ravnatelja te škole na mandatno razdoblje od 4 godine.

Donesena je i Odluka o davanju suglasnosti Upravnom vijeću Doma zdravlja Livno za imenovanje dr. Ljiljane Mladine za ravnateljicu Doma zdravlja Livno na mandatno razdoblje od 4 godine.

Vlada HBŽ-a dala je pozitivno mišljenje na Nacrt sporazuma i Nacrt administrativnog sporazuma između Bosne i Hercegovine i Švicarske konfederacije o socijalnom osiguranju.

Donijet je i zaključak u kojem se daje negativno mišljenje na Nacrt teksta sporazuma o suradnji u oblasti šumarstva između Vlade Republike Turske i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Ministrica Novković-Pećanac posjetila Dom zdravlja u Drvaru

Vlada HBŽ-a izdvojila 62.625 KM za saniranje štete nastale u olujnom nevremenu u Drvaru

U Vladi HBŽ-a upriličen prijam za novu Miss Hrvatske Tomislavu Dukić

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana