FENA biznis     | 26.01.2018. 09:23 |

Crowdfunding radionica u INTERA Tehnološkom Parku

FENA Saopćenje

MOSTAR, 26. siječnja - Živimo u vremenu kada nedostatak financija ne znači nužno nemogućnost pokretanja vlastitog biznisa. Crowdfunding je način finaciranja koji u posljednjih nekoliko godina zauzima iznimno važno mjesto u svijetu startupa.

Crowdfunding platforme postaju sve popularnije čak i u Bosni i Hercegovini. Mladi poduzetnici s lokalne startup scene već su zakoračili u svoje crowdfunding kampanje, a nedavno smo svjedočili pokretanju prve crowdfunding akademije u Bosni i Hercegovini.

Kao što je to i dosad činio, INTERA Tehnološki Park ide u korak s najnovijim trendovima te organizira, uz podršku Švicarskog poduzetničkog programa, besplatnu dvosatnu radionicu na temu crowdfundinga.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 5.2.2018. godine s početkom u 16:30h, a vodit će je gospođica Jessica Bailey koja se u posljednjih nekoliko godina profilirala kao crowdfunding stručnjakinja koja je pomagala organizacijama i startupima iz Ujedinjenog Kraljevstva, Nizozemske, Egipta i Banlgadeša.

Osnivačica je Crowdfund 360, a osim s prikupljanjem novca i kreiranjem kampanja, svojim klijentima pomaže i s marketingom i izgradnjom zajednice. Do sada je kreirala kampanje za više od 50 organizacija prikupivši gotovo 3,5 milijuna konvertibilnih maraka. Njezino iskustvo je čini idealnom osobom za prenošenje znanja o crowdfundingu, a sve navedeno može poslužiti kao dovoljna pozivnica za radionicu.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, svi zainteresirani trebaju požuriti s prijavom. Prijavni obrazac je moguće ispuniti na https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=EF7K8RTQGEG-7F3Ug_tGFCBqLQCw6ZhMgzC-TN19PalUM0RUWVpaTTBIVjY5Sks2NEw1RTNGOUhXWS4u, a detaljna agenda se može naći http://intera.ba/media/23959/crowdfunding_agenda.pdf.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo